In tien stappen een leesmethode kiezen

Webinar

Terug naar
overzicht

Het kiezen van een nieuwe leesmethode is nog niet zo eenvoudig. Hulp nodig bij deze zoektocht? Ga met dit webinar in tien stappen naar een onderbouwde keuze van een leesmethode.

Data & aanmelden

start 17-09-2024
Via jouw computer, Online
Maatwerk?
Inschrijving geopend
Laatste plekken
Vol

Inhoud

Het kiezen van een nieuwe leesmethode is nog niet zo eenvoudig. Ga met dit webinar in tien stappen naar een onderbouwde keuze van een leesmethode.


Zijn jullie op zoek naar een nieuwe methode technisch of begrijpend lezen? Of kies je liever voor een aanpak waarbij je zelf de lessen ontwerpt? Hoe ga je om met begrijpend lezen in de nieuwste taalmethodes, of met de koppeling tussen begrijpend lezen en WO-methodes? Zie je door de bomen het bos niet meer? Of ben je nog niet op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen? Wij zorgen er met dit webinar voor dat je op weg kan om een goed onderbouwde keuze te kunnen maken op basis van de recentste inzichten van goed leesonderwijs.


Tijdens dit webinar nemen we je in tien stappen mee in de zoektocht naar het vinden van de methode die het beste past bij de visie en wensen van jouw school. Zo kom je tot een weloverwogen keuze van de leesmethode die past bij je leerlingen, je team en je school.


Eerder hebben we hierover ook een podcast opgenomen waarin Job Christians in gesprek gaat met Barbara en Ilse. Luister naar de podcastaflevering 'leesonderwijs' in de reeks 'De Verdieping'.


Laat je inspireren en kom in tien stappen dicht bij de juiste keuze!

Webinar: In tien stappen een leesmethode kiezen
Datum: 17 september 2024
Door: Barbara van der Linden
Locatie: online

Programma:
15.00 - 16.00 uur - webinar
16.00 - 16.30 uur - vragenronde
Iedereen die hulp nodig heeft in de zoektocht naar een nieuwe leesmethode.
/

Data & aanmelden

start 17-09-2024
Via jouw computer, Online
Maatwerk?
Inschrijving geopend
Laatste plekken
Vol

Adviseur(s)